*は必須項目になります。 / *Required

氏名 / Name*
お問い合わせ内容 / Contact us*

個人情報の取り扱いに同意の上、確認画面へお進みください。
Please agree with privacy policy and proceed to the confirmation screen.

デジタルパンフレットDigital Pamphlet

パンフレットをウェブ上でご覧いただけます。
You will be able to see the pamphlet on the web.

デジタルパンフレットを見る / Digital Pamphlet

資料請求Request for School Brochure

資料をご希望の方は、下記フォームにご記入ください。
Please fill in the form below if you wish to send school brochure.

生徒氏名 / Student’s Name
生徒の学年 / Student’s Grade*
生年月日 / Date of Birth(Y/M)
  • /
ご希望の資料をお選びください(複数可)/ Please choose the ones you wish to receive*
郵便番号 / Postal Code*
都道府県 / Prefecture*
市区町村 / City*
町番地 / Neighborhood block and number*
建物名・部屋番号 / Name of apartment
メールアドレス / Email Address*
本校を何でお知りになりましたか?(複数回答可)/ How did you get to know about Linden Hall School?(Please check all that apply.)
お問い合わせ内容 / Contact us*

保護者氏名(ふりがな)*
生徒氏名 / Student’s Name*
生徒氏名(ふりがな)*
生徒の学年 / Student’s Grade*
郵便番号 / Postal Code*
都道府県 / Prefecture*
市区町村 / City*
建物名・部屋番号 / Name of apartment
メールアドレス / Email Address*
参加人数(大人)/ The number of participants(Adult)*
参加人数(生徒)/ The number of participants(Student)*
通っている小学校 / Name of Elementary School*
参加希望日 / Participation Dates*
学生寮の見学を希望しますか? / Would you like to participate the School Dormitory Tour*
学生寮見学希望者人数 / The number of participate in the Dormitory Tour
その他お問い合わせ / Contact us

保護者氏名(ふりがな)*
メールアドレス / Email Address*
参加人数、参加希望日などの情報はこちらにご入力ください。/ Please type up the number of people who visit us and the day you want to visit here.

中高学部

High School